... met passie voor Frankrijk!

Wie is France Partout?

Ik ben Iris den Ridder- Janssen, eigenaar en oprichter van France Partout. Sinds jaar en dag francofiel in hart en nieren. Al van kinds af aan liefhebber van Frankrijk, de taal, de variatie aan landschappen, de mensen en de cultuur. Als hobby zocht ik voor anderen naar kleine gezellige campings, charmante hotels en leuke bezienswaardigheden en overlaadde vrienden, bekenden en familie (gevraagd dan wel ongevraagd) met heel veel informatie over hun Franse vakantiebestemming.

Op 1 juli 2017 waagde ik de sprong in het diepe en sindsdien is France Partout een feit. Als je me vraagt: "Waar moet ik per se heen in Frankrijk?" zal mijn eerste antwoord "Provence" zijn. Lavendelvelden, zonnebloemen, zonovergoten dorpjes, lekkere wijn, veel historie, bergen (Mont Ventoux) en de zee binnen handbereik. Maar Frankrijk is zoveel meer...

Het gebied dat onlangs mijn hart heeft gestolen, is Lotharingen oftewel "La Lorraine", een gebied in Noord-Oost Frankrijk, dat qua oppervlakte de helft van Nederland beslaat, maar nog geen 3 miljoen inwoners telt. Dit betekent vele mooie landschappen, uitgestrekte landbouwvelden en vele natuurgebieden. Tevens is er veel stedelijk schoon, bijv. Metz, Nancy en Verdun elk met hun eigen typisch cultuur- en historisch erfgoed. En wat erg fijn is: La Lorraine ligt op slechts enkele uren rijden van Nederland! Maar ook de Dordogne, de Franse Alpen, de Westkust, de Pyreneeën etc. etc. zijn meer dan de moeite waard! Ik kom graag bij je langs om mijn passie voor Frankrijk met je te delen, je ook voor dit land enthousiast te maken en een fijne vakantie voor je te organiseren of boeken.

Wat zeggen anderen over France Partout?

"France Partout heeft ons goed geholpen met het vinden van een appartement in de buurt van Avignon. Waar het ons zelf niet lukte om iets te vinden naar onze wensen/eisen, wist France Partout met verschillende opties te komen, wij kijken erg uit naar onze zomervakantie!"
- Petra Gilissen

"Het was echt TOP! Geweldige dorpjes bekeken, heerlijk gegeten, fantastisch hotel en een gids uit duizenden. Kortom, 't was GENIETEN!"
- Silvie van Duurling

"Ik heb voor de tweede keer mogen ervaren dat het onderweg zijn met France Partout heel ontspannen, gezellig, interessant en lekker is. De toepassing van de giga-kennis van Iris den Ridder over Frankrijk was weer te gek en het gevarieerde programma rond het zien en ontdekken van hetgeen Frankrijk te bieden heeft, heb ik echt als fantastisch ervaren!"
- Ed Lemmens