... met passie voor Frankrijk!

Chambre d’hotes in de Auvergne

In het departement Haute-Loire ligt een prachtige gÎte en tevens chambre d’hotes in La Combe Condat in de Auvergne, het vroegere vulkaangebied in Midden-Frankrijk. De voormalige stal is verbouwd tot een ruim vakantieverblijf met een woonkamer/keuken en twee slaapkamers met elk hun eigen badkamer. In bepaalde periodes is het vakantieverblijf niet als gÎte maar als chambre d’hotes in gebruik. Voor de chambre d’hotes geldt dit arrangement.


Het huis staat op een fantastische locatie met veel rust, privacy en vrij uitzicht over een lieflijk dal. Het is een echte plek voor natuurliefhebbers en rustzoekers, de bospaden beginnen bij het huis!


In de buurt liggen interessante steden met Romaanse bouwkunst: La Chaise Dieu, Brioude, Le Puy en Velay, Ambert, Issoire. Breng ook een bezoek aan de grote stad Clermont Ferrand, bakermat van het bedrijf Michelin.

In de buurt liggen ook twee ‘Un des plus beaux villages de France’, Usson en Lavaudieu die een bezoek meer dan waard zijn!
Boek deze heerlijke trip al vanaf €55,- door het contactformulier in te vullen, een mail te sturen aan info@france-partout.nl of te bellen met France Partout 06-22517083.

Vanafprijzen zijn p.p. en op basis van beschikbaarheid in een 2-persoonskamer. Excl. toeristenbelasting en reserveringskosten €20,- pb.